18 kwietnia 2014 r.
godz. 15:00
Restauracja Z57 ul. Zwycięzców 57
Restauracja Z57 ul. Zwycięzców 57
• Parfait z kaczych wątróbek – 120g/20zł
• Łosoś gravlax z dressingiem miodowo-musztardowym - 120g/22zł
• Rostbef z sałatką ziemniaczaną - 120g/22zł
• Śledzie korzenne z rodzynkami i burakami - 120g/17zł
• Pasztet z dziczyzny z piklami - 120g/18zł
• Jajka nadziewane - 12szt/29zł
• Mięsa pieczyste (schab nadziewany, karkówka w jałowcu, boczek) - 400g/50zł
• Polędwiczki wieprzowe z czerwonym winem, gratin ziemniaczane i warzywa sezonowe - 400g/35zł
• Pierś kaczki z czerwoną kapustą, gnocchi i szalotkami – 400/39zł
• Dorsz lub Halibut lub Okoń Morski z dodatkami (do wyboru) - 350g/35zł
• Barszcz biały z kiełbasą - 250ml/12zł
• Krem z topinambura - 250ml/14zł