Restauracja Z57 ul. Zwycięzców 57
PRZYSTAWKI
Tatar z polędwicy wołowej
Duszone winniczki, domowe pikle, brioche
Kalmary „Baby” po Galicyjsku
Grasica w tempurze, zielony majonez, warzywa julienne
SAŁATY
Buraki balsamico, kruszony kozi ser, prażone pestki, sezonowe sałaty
Rostbef pieczony, cebula karmelizowana, suszone pomidory, Grana Padano
ZUPY
Krem z pieczonego pasternaku
Ramen z ogonem wołowym
Zupa dnia
PASTY
Pielmieni z wędzonym jesiotrem, ogórek, buraki
Linguine z ośmiornicą
Ravioli „a la” ruskie z pikantną słoniną
DANIA GŁÓWNE
Ryba dnia - grillowana, pieczona lub smażona
Pierś z kaczki a l’Orange, puree z pasternaku, pak choi
T-Bone stek (Szkocja), masło Cafe De Paris, grube frytki, dodatki sezonowe
Ossobuco Milanese z jelenia
DESERY
Pavlova z owocami
Kasztanowe mille-feuille
Suflet pralinowo-czekoladowe