Restauracja Z57 ul. Zwycięzców 57
Sylwester 2015
Przystawki
Tatar z polędwicy wołowej, z piklami, gorczycą i podwędzanymi orzechami pinii
Ceviche z tuńczyka, salsa z chili i sezamu, kompresowane rzodkiewki, kolendra
Sardynki w sosie vierge z Piperade i harissą
Terrina z foie gras, z Membrillo i truflowym vinaigrette
Koktajl z kraba i krewetek, z młodą rzymską sałatą i avocado
Pastrami wołowe Black Angus U.S. Prime, konfitura chrzanowa z nutą miodu
Dania główne
Comber jagnięcy, panierowana grasica, gołąbek z lejkowcem dętym, ziemniaki cocottes i sos madeira
lub
Pałasz Czarny z młodymi kalmarami, fasolką borlotti i jusem z kraba z dymką i trybulą
Petit Fours
Mini bezy
Gateau czekoladowe
Pigwowe Tarta Tatin
Przekąski po kolacji
Antipasti (włoskie wędliny i sery), pikle, suszone pomidory, oliwki
Terrina z Mangalicy, z pistacjami i szalotkami w occie
Carpaccio z bawety, z portobello i kaparami
Tatar z łososia, z dressingiem Ponzu i prażonym sezamem
Na koniec
Consome z perliczki, z emulsją z lubczyku
W cenie „open bar”
Welcome drink (Kir Royale)
Piwo Pilsner z beczkiWino Białe – szczep Macabeo, Fuente Verde, Bodegas Vinedos, Hiszpania Wino czerwone – szczep Tempranillo i Garnacha , Fuente Verde, Bodegas Vinedos, HiszpaniaWódka WyborowaGin BombayRum BacardiWhisky BallantinesTequila Camino (gold & silver) Koktajle alkoholowe. Wszystkie soft-drinki
Nowy Rok przywitamy lampką Cavy Mas Geroni
Oprawę muzyczną zapewnia D.J.
Cała impreza będzie zorganizowana dla 50 osób – liczba miejsc ograniczona.Cena: 400zł/osoby.Rezerwacje przyjmujemy pod numerem 539-915-840 Serdecznie zapraszamy!