The Bell ul. Zwycięzców 21
Zapraszamy na sylwestrową kolację w The Bell ze specjalnym menu naszego Szefa kuchni Janka Piecucha. Oprawę muzyczną zapewni DJ Adee.
31 grudnia, godzina 20:00
cena 250 zł / osoba
W cenie kolacji welcome drink & kieliszek szampana, a wybrane wina oraz drinki w specjalnej cenie.
We invite you for a New Year's dinner at The Bell with a special menu of our Chef, Janek Piecuch. The musical setting will be provided by DJ Adee
December 31, 20:00
price PLN 250 / person
The price of dinner includes a welcome drink & a glass of champagne and selected wines and drinks at a special price.
MENU
Marynowany tuńczyk z salsą z zielonych warzyw i orzechami nerkowca
/ Marinated tuna with green vegetables salsa and cashew nuts
Smażona foie gras ze śliwką, porto i migdałami
/ Fried foie gras with plum, porto and almonds
Bulion wołowy z pomidorami i pieczoną papryką
/ Beef soup with tomatoes and roasted peppers
Zupa cebulowa z serem cheddar
/ Onion soup with cheddar cheese
Halibut miso z marynowaną dynią i awokado
/ Halibut miso with marinated pumpkin and avocado
Gicz jagnięca z puree ziemniaczanym i bigosem z boczniaka
/ Rack of lamb with potato puree and oyster mushroom
Sernik z ryżem i czarnym bzem
/ Cheesecake with rice and elderflower
Krem czekoladowy z pomarańczą
/ Chocolate cream with orange
Około 1:00 / Around 1:00
Żurek The Bell / Sour soup by The Bell
Welcome drink
Molto Negre Cava, Casa Rojo, Penedes, Spain
Szampan / champagne
Alain Bernard Brut Tradition Premier Cru, France
W specjalnej cenie:
Wino białe / White wine
Monte Das Servas, V.R. Alentejo, Herdade das Servas, Portugal 2016
Wino czerwone / Red wine
Mariana, V.R. Alentejo, Herdade do Rocim, Portugal 2015
Koktajle / Cocktails
Sazerac
Negroni
Whisky Sour
French 75
Gin Basil Smash
Szczegóły dotyczące wieczoru i rezerwacje:
tel. +48 533 210 222 lub mail: rezerwacje@thebell.pl