Latający Talerz
W najbliższą sobotę zapraszamy do BUCZERA - ul. Wandy 16 róg Zwycięzców. Sobota 14:00 - 20:00.
Tym razem naturalnie wędzona w dymie z jabłoni wyselekcjonowana wołowina i wieprzowina z kultowego PGR Saska Kępa.
Degustacja pastrami, baleronu i wędzonej szynki z żytnim chlebem na zakwasie z pieca szamotowego.
I tradycyjnie, menu z grilla:
T-bone rasy limousine sucho sezonowany 60 dni - 15,90 zł/100g
Cote de boeuf sucho sezonowany 60 dni - 12,90 zł/100g
Tomahawk - antrykot z byka z długą kością żebra - 8,20 zł/100g
Ribeye marmurkowy sezonowany cztery tygodnie - 7,50 zł/100g
Rostbef z krzyżówki ras mięsnych - zł 6,99/100g
Picanha - okrywa krzyżowej, brazylijski przysmak - 4,60 zł/100g
Flank steak, mała bavette - 3,99 zł/100g
Bavette - 3,85 zł/100g
Kotleciki jagnięce z polski, rasy texel - 9,50 zł/100g
Comber jagnięcy - 8,00 zł/100g
Kiełbaski jagnięce merquez - 5,00 zł/100g
Wątróbka jagnięca, słodka i soczysta - 3,00 zł/100g
Warzywa sezonowe z grilla - 10,00 zł/porcja
Coca-Cola, Fanta, Nestea, Cappy, Kropla Delice - 5 zł
John Lemon - 10 zł
Grillowanie 10 zł/osoby
BYOB, korkowe - 10 zł/but.