Latający Talerz
W najbliższą sobotę zapraszamy do BUCZERA - ul. Wandy 16 róg Zwycięzców.
Sobota 14:30 - 19:30.
Tym razem: JESIENNE OSSOBUCO z JAGNIĘCINY i SZPONDER WOŁOWY DŁUGO DUSZONY.
Jagnięce ossobuco sous-vide - 15,00 zł/100g
Domowe kluski z dziurką/sos paprykowy/pieczona cykoria - 15 zł
Szponder wołowy z nocnego pieczenia - 10,00 zł/100g
Domowe kluski z dziurką/sos borowikowy/buraczki - 15 zł
I tradycyjnie, menu z grilla:
T-bone rasy limousine sucho sezonowany 60 dni - 15,90 zł/100g
Cote de boeuf sucho sezonowany 60 dni - 12,90 zł/100g
Tomahawk - antrykot z byka z długą kością żebra - 8,20 zł/100g
Ribeye marmurkowy sezonowany cztery tygodnie - 7,50 zł/100g
Rostbef z krzyżówki ras mięsnych - zł 6,99/100g
Picanha - okrywa krzyżowej, brazylijski przysmak - 4,60 zł/100g
Flank steak, mała bavette - 3,99 zł/100g
Bavette - 3,85 zł/100g
Kotleciki jagnięce z polski, rasy Texel - 9,50 zł/100g
Comber jagnięcy - 8,00 zł/100g
Kiełbaski jagnięce merquez - 5,00 zł/100g
Wątróbka jagnięca, słodka i soczysta - 3,00 zł/100g
Warzywa sezonowe z grilla - 10,00 zł/porcja
Coca-Cola, Fanta, Nestea, Cappy, Kropla Delice - 5 zł
John Lemon - 10 zł
Grillowanie 10 zł/osoby
BYOB, korkowe - 10 zł/but.
Zapraszamy!