Latający Talerz
W najbliższa sobotę zapraszamy na prezentacje specjalne wybranych najlepszych steków. Dowiecie się na czym polega sezonowanie wołowiny, które elementy są najlepsze do grillowania i jak je przyrządzać.
Menu w letnim ogródku przy BUCZERZE (ul. Wandy 16 - róg ul. Zwycięzców)
T-bone rasy limousine sucho sezonowany 60 dni - 15,90/100g
Cote de boeuf sucho sezonowany ponad 60 dni - 12,90/100g
Tomahawk - antrykot z byka z długą kością żebra - 8,20/100g
Rib eye marmurkowy sezonowany cztery tygodnie - 7,50/100g
Rostbef z krzyżówki ras mięsnych - 6,99/100g
Picanha - okrywa krzyżowej, brazylijski przysmak - 4,60/100g
Flank steak czyli mała bavette - 3,99/100g
Bavette - 3,85/100g
Kotleciki jagnięce z polski, rasy texel - 9,50/100g
Comber jagnięcy - 8,00/100g
Kiełbaski jagnięce merquez - 5,00/100g
Wątróbka jagnięca, słodka i soczysta - 3,00/100g
Warzywa sezonowe z grilla - 10,00/porcja
Grillowanie 10 zł/osoby
Dla pierwszych 10 osób, które dokonają rezerwacji grillowanie gratis!
BYOB - weź swoje ulubine wino :)
Rezerwacja stolików: kwap@latajacytalerz.pl
Zapraszamy