Latający Talerz
W menu:
- Oliwki libańskie w marynacie toskańskiej
- Espuma z oryginalnych holenderskich matjasów
(hollandse maatjes haring)
- Mini bliny z kawiorem z kety
- Zupa krem z buraczków i jabłek z pianką aromatyzowaną tartym
chrzanem
- Śledzie wędzone na ciepło (w trakcie kolacji) z cedrowej deski w
dymie ze zrębków amerykańskiego orzecha
- Jesiotr w borowikach
- Świeże zioła, warzywne dodatki i sałaty od pana Ziółko
- Czekoladowe mini babeczki z kremem
Wędzić będziemy w ceramicznym grillu Kamado (Big Green Egg).
http://www.biggreenegg.eu/browse.php?q=howitworks
Składka: 99 zł/osoby,
BYOB ( Bring Your Own Bottle ) - zapraszam z własnym winem.
Termin imprezy: czwartek 13 grudnia, godz. 20:00
Informacje i rezerwacje:
Krzysztof Kwapiński - kolacja@latajacytalerz.pl, tel.: 601 211 669
Na każdym etapie przygotowywania dań używamy naturalnych składników!!!
Zapraszam
Krzysztof Kwapiński
Latający Talerz
tel.: +48 601 211 669
kolacja@latajacytalerz.pl
http://www.latajacytalerz.pl/
http://www.facebook.com/latajacytalerz