Latający Talerz
Zapraszamy na warsztaty kulinarne z przepisami z książki
Wojtka Amaro "KUCHNIA POLSKA XXI WIEKU".
Na warsztacie rozdział: Sous Vide - wykorzystanie niskiej temperatury.
Prowadzący:
Przemek Klima*, Sous Chef w restauracji Sowa&Przyjaciele.
W programie:
- Dzika kaczka jako sałatka
- Pstrąg
- Łosoś
- Dorsz w zgodzie z naturą
- Kaczka po polsku
- Mój schabowy z kapustą
Składka: 190 zł/osoby (faktury VAT).
Warsztaty odbywają się dla grup minimum 8 osób.
Termin imprezy: sobota 23 marca, godz. 14:00.
Zapisy: warsztaty@latajacytalerz.pl, lub tel.: 48 601 211 669.
* Przemek Klima - pracował w restauracji Tamka 43 pod czujnym okiem Roberta Trzópka, a wcześniej z Adamem Chrząstowskim w krakowskiej Ankorze. W kwietniu 2012 praktykował w NOMIE Rene Redzepiego.
http://www.sowaiprzyjaciele.pl
http://www.tamka43.pl/
http://www.ancora-restaurant.com/
http://www.noma.dk/