11 aktualna temperatura 7 °C
ciśnienie 1018 hPa pm2.5 7 μg/m3
Wspaniałe powietrze! wilgotność 45% pm10 8 μg/m3

Warsztaty gotowania "KUCHNIA POLSKA XXI WIEKU"

23 marca 2013 r. godz. 14:00

Latający Talerz

Zapraszamy na warsztaty kulinarne z przepisami z książki
Wojtka Amaro "KUCHNIA POLSKA XXI WIEKU".

Na warsztacie rozdział: Sous Vide - wykorzystanie niskiej temperatury.

Prowadzący:

Przemek Klima*, Sous Chef w restauracji Sowa&Przyjaciele.

W programie:

- Dzika kaczka jako sałatka
- Pstrąg
- Łosoś
- Dorsz w zgodzie z naturą
- Kaczka po polsku
- Mój schabowy z kapustą


Składka: 190 zł/osoby (faktury VAT).
Warsztaty odbywają się dla grup minimum 8 osób.

Termin imprezy: sobota 23 marca, godz. 14:00.

Zapisy: warsztaty@latajacytalerz.pl, lub tel.: 48 601 211 669.

* Przemek Klima - pracował w restauracji Tamka 43 pod czujnym okiem Roberta Trzópka, a wcześniej z Adamem Chrząstowskim w krakowskiej Ankorze. W kwietniu 2012 praktykował w NOMIE Rene Redzepiego.

http://www.sowaiprzyjaciele.pl
http://www.tamka43.pl/
http://www.ancora-restaurant.com/
http://www.noma.dk/

Powrót

Zobacz też