25 maja 2014 r.
godz. 14:00
Latający Talerz
Latający Talerz
- Krem z białych warzyw z oliwą truflowa i ziołowymi grzankami 12 zł
- Pieczone buraki na sałacie z kozim serem i orzechowym dresingiem 19 zł
- Ośmiornica sous vide z truflowymi ziemniakami, czerwoną cebulą i kolendrową emulsją 23 zł
- Gravlax z łososia bałtyckiego, majonezem ostrygowym i surówką z jabłka/buraka/kopru włoskiego 22 zł
- Policzki wołowe, jus z porto z ziemniaczanym pure i glazurowaną marchewką 29 zł
- Halibut, pure z kalafiora, zielone szparagi i zredukowany sos z merlota 32 zł
- Grillowany filet z dorady z koktajlowymi pomidorkami i oliwkami 24 zł
- Polskie truskawki na mascarpone z kruszonką 14 zł