11 aktualna temperatura 7 °C
ciśnienie 1018 hPa pm2.5 7 μg/m3
Wspaniałe powietrze! wilgotność 45% pm10 8 μg/m3

Eco Czeco - Jak Zrobić Ekologiczną Czekoladę? Warsztaty

4 czerwca 2016 r. godz. 11:00

Kuźnia zdrowia ul. Rzymska 21/1 (wejście od ogrodu)

Warsztaty czekoladowe z CZECO

Jeśli chcesz zrobić przyjemność sobie lub obdarować swoich bliskich pysznym, zdrowym i ręcznie wykonanym prezentem, zapraszamy na warsztaty ręcznego robienia czekolady.

Warsztaty poprowadzi Anna Antczak, właścicielka pracowni czekolady CZECO. Na warsztatach używać będziemy czekolady CZECO słodzonej cukrem trzcinowym, 70% kakao.

W trakcie warsztatów poznasz tajniki temperowania czekolady, dzięki czemu zrobiona przez Ciebie czekolada będzie błyszcząca i idealnie wykończona. Udekorujesz ją wg. własnej fantazji ulubionymi dodatkami np. lawendą, rozmarynem, chili, cynamonem, kardamonem, płatkami migdałowymi…

Już samo przygotowanie czekolady będzie zafundowaniem sobie terapeutycznej sesji relaksacyjnej - nieśpieszne mieszanie gorącej, pachnącej ziarnami kakaowca masy, ukradkowe oblizywanie palców i poszukiwanie idealnego dodatku do czekolady, który zachwyci Twoich bliskich.

Do tego każdy z uczestników wyjdzie wyposażony we własnoręcznie wykonane zdrowe czekolady.

KIEDY: 04.06, godz. 11.00 - 14.00

GDZIE: Kuźnia Zdrowia - Centrum Rozwoju i Terapii Naturalnych, Warszawa, ul. Rzymska 21 (wejście od ogrodu).

INWESTYCJA:
105 złotych/1 osoba,
135 zl/1 osoba dorosła z dzieckiem.

W cenie ok. 400-500g czekolady z cukrem trzcinowym CZECO 70% kakao na osobę lub 500-600g/2 osoby.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Powrót

Zobacz też